Contact: 06-130 315 66 of info@buitenkind.net
Contact: 06-130 315 66 of info@buitenkind.net

Over ons

buitenkind-team-3

Buitenkind is en kleinschalige peuteropvang voor kinderen van twee tot vier jaar. Buitenkind heeft haar peutergroep in een school en werkt ook nauw samen met de school door gezamenlijke activiteiten en het delen van materialen.

Steekwoorden zijn: ontmoeten, ontwikkelen, en ontspannen.

Peuteropvang Buitenkind biedt peuterspeelzaalwerk in de nieuwe vorm, namelijk de” peuter speelgroep”.

Ook bieden wij op twee middagen een peuterplus groep voor drie jarige peuters ter voorbereiding op de basisschool.

Omdat we zo klein zijn kunnen we flexibel zijn en snel in spelen op vraag en behoeften. Omdat we zelf op de groep mee werken zijn de lijnen kort en kunt u altijd direct terecht met vragen of opmerkingen.

Buitenkind is ontstaan uit een grote passie voor kinderen en geloof in kleinschaligheid. De oprichtsters Sandy Mulling en Astrid Bolk willen met hun jaren lange ervaring in de kinderopvang een peuteropvang bieden waar kinderen en ouders zich erg welkom voelen en met oog voor iedereen. Omdat ze zelf op de groep werken kunnen ze direct inspelen op zaken die er spelen en wat op dat moment belangrijk is voor de kinderen. Kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel en het doel is verwachtingen te overtreffen. Niet alleen de kinderen zijn welkom maar ook de papa’s en mama’s en de opa’s en oma’s omdat zij de belangrijkste personen zijn in het wereldje van de kinderen

Buitenkind is een onderdeel van kinderopvang Montferland opgericht door Astrid Bolk.

Team

Het team bestaat uit de oprichters Sandy Mulling en eigenaar Astrid Bolk, zij krijgen ondersteuning van twee inval krachten Anita Lubbers en Suzanne Lanters.

Daarnaast hebben we op enkele dagen nog ondersteuning van een vrijwilligster zij dragen geen verantwoordelijkheid en zijn extra op de groep en geven extra handen.

Samen met dit hechte vaste team willen wij een vertrouwde veilige en fijne omgeving bieden voor iedereen die de peuteropvang bezoekt.

buitenkind-team-1